МЕНЮ
Количка

Докторски комплекти

Докторски комплекти
БОЛНО БЕБЕ К-Т С АКСЕСОАРИФункции на бебето:Включете бутона ON/OFF, намиращ се на гърба на бебето на положение ON.Натиснете бутона намиращ се на коремчето на бебето. Бебенцето ще започне да плаче и да казва '' Ма- Ма ", бузките  му ще се зачервят и ще го втриса. По всички личи, че то ..
49.00 лв.
ДОКТОРСКА КОЛИЧКА С  РЕНТГЕН  И АКСЕСОАРИ( заредена с батерии )23 ЧАСТИСИНЯ ==>  ДОКТОРСКА КОЛИЧКА СИНЯ..
55.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т КУФАР / РАНИЦА С КОЛЕЛЦА розов- докторски к-т във формата на мече- дръжка и колелца за бутане кто куфар- презрамки за носене като раничка- докторски аксесоари / спринцовка, термометър, пинсета и др. /- лепнки за лицето на мечето..
24.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т В КУФАР С КОЛЕЛЦА / ТУПТЯЩА СЛУШАЛКА- куфарче с дръжка и колелца- докторски аксесоари 12 бр. + докторска слушалка с туптяща ф-я и пулсираща светлина..
22.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т В КУФАР С ТУПТЯЩА СЛУШАЛКА розов- куфарче с дръжка - докторски аксесоари  + докторска слушалка с туптяща ф-я и пулсираща светлина..
19.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т В КУФАР С ТУПТЯЩА СЛУШАЛКА син- куфарче с дръжка - докторски аксесоари  + докторска слушалка с туптяща ф-я и пулсираща светлина..
19.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т В САНДЪЧЕ С АПАРАТ ЗА КРЪВНО розово- пластмасово сандъче с дръжка - докторски аксесоари  - светещо фенерче- светещ инструмент за преглед на ушите- светещ апарат за кръвно и пулс- докторска табелка- значка- докторски таблет- апарат за мерене на кръвно - докторски челник..
21.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т В САНДЪЧЕ С АПАРАТ ЗА КРЪВНО синьо- пластмасово сандъче с дръжка - докторски аксесоари  - светещо фенерче- светещ инструмент за преглед на ушите- светещ апарат за кръвно и пулс- докторска табелка- значка- докторски таблет- апарат за мерене на кръвно - докторски челник..
21.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т В САНДЪЧЕ С ТУПТЯЩА СЛУШАЛКА синьо- пластмасово сандъче с дръжка - докторски аксесоари  - светещ термометър- светещ инструмент за преглед на гърлото- докторски слушалки с пулсираща светлина и звук от туптене- докторска банка за вливки със стойка- инжекция - кутийки имитиращи лекар..
21.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т КУФАР / РАНИЦА С КОЛЕЛЦА син- докторски к-т във формата на мече- дръжка и колелца за бутане кто куфар- презрамки за носене като раничка- докторски аксесоари / спринцовка, термометър, пинсета и др. /- лепнки за лицето на мечето..
24.00 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т С ТУПТЯЩА СЛУШАЛКА В КУТИЯ розов- докторски аксесоари  - термометър- светещ инструмент за преглед на гърлото- докторски слушалки с пулсираща светлина и звук от туптене- светещо фенерче- инжекция - докторски очила..
16.50 лв.
ДОКТОРСКИ К-Т С ТУПТЯЩА СЛУШАЛКА В КУТИЯ син- докторски аксесоари  - термометър- светещ инструмент за преглед на гърлото- докторски слушалки с пулсираща светлина и звук от туптене- светещо фенерче- инжекция - докторски очила..
16.50 лв.
ДОКТОРСКИ КОМПЛЕКТ В САНДЪЧЕ розово- пластмасово сандъче с дръжка - докторски аксесоари  - светещ термометър- светещ инструмент за преглед на гърлото- докторски слушалки с пулсираща светлина и звук от туптене- докторска банка за вливки със стойка- инжекция - кутийки имитиращи лекарства - докто..
21.00 лв.
МЕДИЦИНСКА СЕСТРА K-T ДРЕХА ЗА ОБЛИЧАНЕ- манта с джобче- спринцовка- слушалки- бадж за име- шапка..
12.50 лв.
ДОКТОРСКА КОЛИЧКА С  РЕНТГЕН  И АКСЕСОАРИ синя( заредена с батерии )  23 ЧАСТИРозова  ==>     ДОКТОРСКА КОЛИЧКА С РЕНТГЕН РОЗОВО..
55.00 лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)