МЕНЮ
Количка

Дървени играчки

Дървени играчки
ДЪРВЕНА ДЪСКА ЗА ПИСАНЕ С МАРКЕР ОТ ЕДНАТА СТРАНА И С ТЕБЕШИР ОТ ДРУГАТА. -  ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКАЧАНЕ НА СТЕНА С ВРЪВЧИЦА-  ГЪБИЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАРКЕРА-  МАРКЕР-  К-Т ТЕБЕШИРИ-  МАГНИТНИ ЧИСЛА И МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗНАЦИ-  МАГНИТНА АНГЛИЙСКА АЗБУКА -  МАГНИТНИ ГЕОМЕТР..
14.50 лв.
Дървена къща за кукли с обзавеждане, изработена от букова дървесина, направена в България. Къщичката е сгъваема и включва диван, фотьойл, масичка и вграден гардероб. Има легло с възглавничка  и матрак.Изключително качествена и прецизна изработка на всеки един детайл ! ..
85.00 лв.
ТУХЛИЧКИ ОТ ДЪРВО ДЖЕНГИ НАТУРАЛ мини 54 БР. + 4 ДЪРВЕНИ ЗАРЧЕТА К-ТРАЗМЕР НА ТУХЛИЧКАТА  5СМ/1.7 СМ..
7.50 лв.
ФЕРМА ОТ ДЪРВО СЪС ЖИВОТНИ ФЕРМА ОТ ДЪРВО СЪС ЖИВОТНИ
Изчерпано
Ферма за животни, изработена от букова дървесина, състои се от 6 елемента. Животните и трактора не са включени в комплекта, предлагат се отделно!..
23.00 лв.
ДЪРВЕНА  ДЪСКА  МАГНИТНА, ПРОИЗВЕДЕНА В БЪЛГАРИЯ- ГОЛЯМА- ЕДНОСТРАННАРАЗМЕРИ: ВИСОЧИНА: 155 см.ШИРИНА: 55 см.ДЪЛБОЧИНА: 30 см. - МАГНИТНА , БЯЛА ПОВЪРХНОСТ ЗА РИСУВАНЕ С МАРКЕР ( ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕДИНСТВЕНО ПРАХОВИ МАРКЕРИ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА БЯЛА ДЪСКА ! )- ЦВЕТНА ДЪРВЕНА РАМКА ( ИЗРАБОТЕНА ..
56.00 лв.
ДЪРВЕНА  ДЪСКА  ЧЕРНА, ПРОИЗВЕДЕНА В БЪЛГАРИЯ- ГОЛЯМА- ЕДНОСТРАННАРАЗМЕРИ: ВИСОЧИНА: 155 см.ШИРИНА: 55 см.ДЪЛБОЧИНА: 30 см. - ЧЕРНА  ПОВЪРХНОСТ, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА РИСУВАНЕ С ТЕБЕШИР- ЦВЕТНА ДЪРВЕНА РАМКА ( ИЗРАБОТЕНА ОТ МАСИВНА ДЪРВЕСИНА, МУКАВА, МЕТАЛНИ ЕЛЕМНТИ, БОЯДИСАНА ПРАХОВО С БО..
46.50 лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)