МЕНЮ
Количка

Играчки за бебета

БАСЕЙНЧЕ ЗА ТОПЧЕТА- баскетболен кош- лесно сгъване / чрез прегъване, подобно на палатка за игра /- весели картинкитопчетата не са включени в к-та Комбинирай с топчета за басейнКупи тук..
25.00 лв.
ВЛАКЧЕ С КУБЧЕТА- влкаче - две вагончета с  16 бр. кубчета /  думи, цифри, числа и картинки /- ротация на кубчетата на 360 градуса..
15.00 лв.
Воланче със звуциРаботи с барерии 2 X 1.5V..
8.00 лв.
ВЪРТЕЛЕЖКА ЗА КОШАРА- нежна приспивна мелодийка - тип латерна - навиване с ключ- стойка за закрепване към кошара - весели пластмасови животинки, въртящи се в кръг..
28.00 лв.
ВЪРТЕЛЕЖКА ЗА КОШАРА МЕХАНИЧНАКомплекта съдържа:- 1бр. стойка за монтаж на кошара- 1бр. кръстосани ремена- 5бр. висящи цветни сърца- 6бр. висящи цветни играчки- латерна с ключе за навиване- мелодия Размери:38.5x6.5x23.5..
28.50 лв.
ДЕЛФИН СВЕТЕЩ ОТ ДОПИР С ВОДА- подходящ за игра в басейн - делфинът светва при допир с вода- гмурка се и изплува на повърхността- зареден с батерии..
8.60 лв.
ДРЪНКАЛКА ЗА КОЛИЧКА зайче- закачалки от двете страни ..
12.00 лв.
ДРЪНКАЛКА ЗА КОЛИЧКА мече- закачалки от двете страни ..
12.00 лв.
ДРЪНКАЛКА ЗА КОЛИЧКА палячо- закачалки от двете страни ..
12.00 лв.
ДРЪНКАЛКИ К-Т Артикулни номера:  EC030705, EC030717..
12.50 лв.
ЖИВОТНИ ЗА ПРЪСТИ- материал: еластична пластмаса..
14.50 лв.
КОЛИЧКА ЗА ПРОХОЖДАНЕ лъвче За уверени първи стъпки...• Paзвивa двигaтeлнитe yмeния;• Πoмaгa нa дeтeтo дa cвиĸнe дa cтoи изпpaвeнo;• Paзвитиe нa ĸoopдинaциятa;• Функция мелодии;• Звуци: свиpyĸaнe, смях, мама, шеги ;• Функция Пиано;• Забавено движение на гумите;• Светлинни ефекти на нослето и оч..
69.90 лв.
КУБ ОСМОСТЕНЕН ЗА СОРТИРАНЕ- геометрични елементи - животни - фигурки ..
17.00 лв.
КУБЧЕТА - КОНСТРУКТОР С КАРТИНКИКомплектът съдържа: елементи на конструктор с картинки с буквите от българската азбука - картинки на животни, растения, превозни средства, професии, сезони, форми и цветове, които започват със съответната буквичка.Размер на едно кубче-7см /7см /7 см..
14.50 лв.
КЪЩА ЗА СОРТИРАНЕКъщичката е с 6 вратички като всяка има ключалка. На вратичките има различни форми с животни за сортиране. Вратичките се отварят с различни по цвят и форма ключета. На покривчето на къщичката има шест различни по цвят и форма фигурки, които също имат гнезда за сортиране...
19.90 лв.
МУЗИКАЛНА ИГРАЧКА ПЧЕЛА- светлина- бутони за натискане с мелодии..
12.50 лв.
НЕВЕЛЯШКА В КУТИЯ 4 МОДЕЛА- издава дрънкащ звук без батерии..
10.60 лв.
ПЕТЛЕ С НАВИВАЩ КЛЮЧ- навива се ключето и петлето започва да се движиКРАЙНА ЦЕНА НА ЕДРО!..
3.50 лв.
ПИЛЕНЦЕ С НАВИВАЩ КЛЮЧ-  навива се ключето и пиленцето започва да се движиКРАЙНА ЦЕНА НА ЕДРО!..
3.50 лв.
БАРАБАН - 2 палки- презрамка за носене- диаметър : 20,50 см.За клиенти на едро се изпраща в разглобено състояние !..
11.00 лв.
БЕБЕШКА ГИМНАСТИКА С ПИАНО Подозирали ли сте някога, че вашето бебче може да свири на пиано не само с ръчички? И ето я изненадата – то може да се научи да докосва клавишите на това забавно килимче-активна гимнастика първо с крачета, докато прекарва забавно вре..
42.00 лв.
Детски килим / постелка за игра с размери: 100 x 180 x 0.5 см. еднолицев - Килимчето е подходящо  за пикник, къмпинг или за вкъщи. - Долната част на килимчето е изработена от сребрист водонепропусклив материал.  - Лесно за почистване- Весела цветна картинка,  стимулираща развитието н..
25.50 лв.
КИТАРА С БАТЕРИИ- опаковка: плик- музика, светлина Работи с 2 X 1.5 V AA батерии ..
9.50 лв.
КОЛА С КЛЮЧОВЕ МУЗИКАЛНАБебешка дрънкалка кола с три висящи ключа. Функции: - музика, - автомобилни звуци, - светлинни ефекти, - бутон за две степени на силата на звука. - мек елемент за гризкане - ключе, подпомага израстването на бебешките зъбчета и успокоява в..
14.99 лв.
КСИЛОФОН- 2 палки- ксилофонче  на колела с възможност за дърпане ..
9.60 лв.
КУКЛА МЕКА ананас- меко тяло - гумирано лице и ръце- механизъм с песничкаЗаредена с батерии..
28.00 лв.
КУКЛА МЕКА тиква- меко тяло - гумирано лице и ръце- механизъм с песничкаЗаредена с батерии..
28.00 лв.
КУКЛА МЕКА ябълка- меко тяло - гумирано лице и ръце- механизъм с песничкаЗаредена с батерии..
28.00 лв.
КУКЛА МЕКА ягода- меко тяло - гумирано лице и ръце- механизъм с песничкаЗаредена с батерии..
28.00 лв.
КУЛА С РИНГОВЕ ЖИРАФЧЕ- 8 вадещи се рингове в различни цветове- 1 жирафче..
6.50 лв.
КУЛА С РИНГОВЕ СЛОНЧЕ- 8 бр. разноцветни, подвижни ринга..
12.00 лв.
КУЛА С ТОПЧЕ  ЖИРАФМногоцветна и атрактивна играПредставлява сглобяема кула с баскетболен кош и  тунели, по които се пуска топче, докато то не стигне дънотоВ комплекта има 4 бр. цветни топчета, издаващи звук, когато се движат и платформи на кулатаИграта  ще развие финната моторика, ко..
14.80 лв.
КУЛА С ТОПЧЕ МЕЧЕМногоцветна и атрактивна играПредставлява сглобяема кула с баскетболен кош и  тунели, по които се пуска топче, докато то не стигне дънотоВ комплекта има 4 бр.  топчетаИграта  ще развие финната моторика, координацията между зрението и ръцете на дететоЦветовете тренират..
14.80 лв.
ПАЛАТКА ЗА ИГРА- компактно сгъване- удобна чанта за съхранение- за игри навън, така и у домаПалатката е с размери 70 x 70 x 90 cm и е подходяща за деца над 2 години ! ..
35.00 лв.
ПАЛАТКА ЗА ИГРА синя- компактно сгъване- удобна чанта за съхранение- за игри навън, така и у домаПалатката е с размери 70 x 70 x 90 cm и е подходяща за деца над 2 години !..
35.00 лв.
ПУМПАЛ В КУТИЯ ЖИРАФ- пумпал с топчета и рингове - при натискане завърта топчетата и създава спираловидна палитра от цветове.- Пумпалът е най - добрият учител на детето за запознаване  с основните физични сили.Физичните силиПрочети още на: https://az-deteto.bg/pumpalite-kriyat-tsyala-vselena-ot..
24.00 лв.
РИНГОВЕ УСМИВКИ С ПАТЕ- усмивките и числата са стикери за залепяне..
12.00 лв.
СОРТЕР СЛОНЧЕ- различни фигурки с числа..
8.00 лв.
ТЕЛЕФОН БЕБЕШКИ - звук- светлинаРаботи с 2 X 1.5 V AA батерии / не са включени /..
8.50 лв.
ТЕЛЕФОН МОРКОВМобилен телефон за обучение на деца. - 4 функционални клавиша-10  клавиша с цифри- 5 превключвания на режима - звукови ефекти от набиране, получаване на съобщение- функция пиано- звуци от животни- 20 детски  мелодийки- светлинни ефекти- меки листа - чесалка за зъбиРаботи с ..
13.50 лв.
ЧУКЧЕ МЕКО с дрънкалка- двустранно дрънкащо чукче ..
4.80 лв.
Показва 1 до 61 от 61 (1 страници)