МЕНЮ
Количка

Играчки за моделиране и рисуване

ДЪСКА ЗА ПИСАНЕ  МАГНИТНА- букви на Кирилица- маркер с гъба за триене - на капачката..
14.00 лв.
Дъска за рисуване с проектор и музика работи с 3 X AA 1.5V батерии - Проектор - 3 диска с изображения, всеки с по 8 отделни картинки, или общо 24 изображения; - 12 Цветни Маркера; - Дъска за рисуване; - Мини гъба с дръжка за почистване на дъската; - Тетрадка с бели листове за рисува..
30.00 лв.
Дъска за рисуване с проектор и музика работи с 3 X AA 1.5V батерии - Проектор - 3 диска с изображения, всеки с по 8 отделни картинки, или общо 24 изображения; - 12 Цветни Маркера; - Дъска за рисуване; - Мини гъба с дръжка за почистване на дъската; - Тетрадка с бели листове за рисува..
30.00 лв.
ДЪСКА С АНГЛИЙСКАТА АЗБУКА магнитна- ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКАЧВАНЕ НА СТЕНА С ВРЪВЧИЦА- МАРКЕР- ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ..
13.50 лв.
К-Т ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ КАМИОН- макет на камион за сглобяване- 3 маркера с гъбичка на капачкатаКамиона може да се оцветява многократно ..
16.50 лв.
КОМПЛЕКТ ЗА МОДЕЛИРАНЕ КАРАВАНА-ШПРИЦ ЗА СЛАДОЛЕД Различни формички за направата на украса по корпуса на караванатаСъдържа:- пластмасова каравана- клечки за сладолед- лъжица за сладолед- шприц + различни приставки - чинийка- чаши за мелба- контейнерчета с моделин 4 различни цвята с капачета..
21.00 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ БУКВИ -  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка ..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ ДЖУНГЛА -  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ ДИНОЗАВРИ-  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ КОСМОНАВТ-  за многократна употреба (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ ПОЖАРНА-  за многократна употреба (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ ФЕРМА-  за многократна употреба (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ ЦИРК-  за многократна употреба (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ ЦИФРИ-  за многократна употреба (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка / пълни се с вода /..
7.50 лв.
ЛЕПЯЩИ СТИКЕРИ tatoo - залепят се за избраната повърхност и се намокрят с вода..
3.50 лв.
ЛЕПЯЩИ СТИКЕРИ tatoo - залепят се за избраната повърхност и се намокрят с вода..
4.50 лв.
ЛЕПЯЩИ СТИКЕРИ МОМИЧЕ tatoo- залепят се за избраната повърхност и се намокрят с вода..
4.50 лв.
МАГНИТНА ДЪСКА С БУКВИ RUS - 1 гъба за триене- 1 маркер - 33 магнитни букви ( Руската азбука )- метална дъска - стойка с контейнерчета за съхранение..
15.00 лв.
МАШИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛИНФормички за изработка на украса по корпуса на машинатаСъдържа:- пластмасова машина за сладолед с шприц- чашка за мелба със столче- различни инструменти за работа с моделин- формички- чинийки- контейнерчета с 4 цвята моделин с капаче..
29.00 лв.
МОДЕЛИН ЗА НАПРАВА НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА- 5 БР. МОДЕЛИН В КОНТЕЙНЕРЧЕ С КАПАЧЕ- НОЖЧЕ И ВАЛЯК- РАЗЛИЧНИ ФОРМИЧКИ 13 БР.- ПРЕДПАЗНА ПОСТЕЛКА ЗА РАБОТА ( НАЙЛОНОВА)..
14.00 лв.
МОДЕЛИН МАШИНА ЗА СЛАДОЛЕД + АКСЕСОАРИ- 5 ЦВЯТА МОДЕЛИН В КОНТЕЙНЕРЧЕ С КАПАЧЕ- РАЗЛИЧНИ ФОРМИЧКИ И ФУНИЙКИ - МАШИНА СА СЛАДОЛЕД..
26.00 лв.
МОДЕЛИН ТОСТЕРИ- 5 цвята пластелин в контейнерчета с капаче- тостер с формички  - прибори ..
18.00 лв.
КОМПЛЕКТ С МЪНИСТА - за направата на гривни и гердани..
12.00 лв.
СЕРВИЗ ЗА РИСУВАНЕ К-т 285- 7 части за оцветяване- 1 четка за рисуване- 6 цвята боички ..
18.50 лв.
ТАТОО СТУДИО 2- четчица- 3 цвята брукат- 2 апликатора с фиксиращо лепило-основа- 40 шаблони за татуйровки- 12 листчета с лепящи татуси Инструкция за лепящи татуйровки:1.отлепва се защитното фолио от листчето 2. залепва се на суха повърхност3. намокрят се обилно с вода 4. внимателно се отлепя ха..
18.70 лв.
ФИГУРА СЛОНЧЕ ЗА РИСУВАНЕ К-Т С МАРКЕРИЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА, ПЕРЯЩА..
12.00 лв. 11.50 лв.
ГРИВНИ КРЕАТИВЕН К-Т В КУТИЯ- 3 гривни  /пластмаса /- 2 огърлици  /текстил /- мъниста и различни висулки  /пластмаса /..
16.50 лв.
ДИАМЕНТЕН КРЕАТИВЕН  К-Т-  12 бр. стикери с двойнолепещо лепило -  писалка за поставяне на диамантите- 8  цвята различни диаманти - вакса за писалката - тавичка за диамантитеПрекрасен начин да украсиш своите тетрадки, тефтери или подаръци !Подходящо за деца над 6 години !..
18.00 лв.
ДЪРВЕНА МАГНИТНА ДЪСКА ДВУСТРАННА- магнитна дъска за писане и рисуване- дървени магнитни елементи с буквите от "А" до "Я" от българската азбука- магнитни цифри (от 1 до 20)- магнитни математически знаци ( +, -, =)- флумастер с изтриваща част- тебешири и гъба за изтриванеДъската е с две лица: -..
19.50 лв.
ДЪРВЕНА МАГНИТНА ДЪСКА ДВУСТРАННА голяма- магнитна дъска за писане и рисуване с часовник и сметало- дървени магнитни елементи с буквите от "А" до "Я" от българската азбука- магнитни цифри (от 1 до 20)- магнитни математически знаци ( +, -, =)- флумастер с изтриваща част- тебешири и гъба за изтрив..
32.00 лв.
ДЪСКА ЗА РИСУВАНЕ 3D Всеки комплект включва:- 3D дъска за рисуване, заедно с 3D очила, които позволяват на децата да виждат своите рисунки в 3D.- 3 шаблона с динозаври за прекопирване ( или детето може да рисува самостоятелно )- 6 бр.  химикалки за флуоресцентна светлина.- 1бр. кърпа за и..
21.00 лв.
ДЪСКА ЗА РИСУВАНЕ С ПРОЕКТОР кончеработи с 3 X AA 1.5V батерии - Проектор - 3 диска с изображения, всеки с по 8 отделни картинки, или общо 24 изображения; - 12 Цветни Маркера; - Дъска за рисуване; - Мини гъба с дръжка за почистване на дъската; - Тетрадка с бели листове за рисуване на картин..
30.00 лв.
ИНСТРУМЕНТИ ЗА МОДЕЛИН- 5 бр.  инструменти- матрици, формички..
7.50 лв.
КИНЕТИЧЕН ПЯСЪК- 4 цвята- кофичка с капаче за съхранение..
12.50 лв.
КРЕАТИВЕН К-Т ДЖУНГЛА- отливка за гипс- пакетчета със сух гипс- съд за вода- шпатула за заглаждане на гипса- боички за оцветяване- четки за рисуване- стойка за отливкатаИнструкция за направата на гипсова отливка:Пригответе 400 мл. студена вода, разбъркайте гипса с водата, като наливате  постепе..
14.50 лв.
МОДЕЛИН 10 БР- 10 различни цвята- бурканче с капаче за съхранение..
11.00 лв.
МОДЕЛИН 4 ЦВЯТА- контейнерчета с капаче за съхранение..
6.90 лв.
МОДЕЛИН 5 ЦВЯТА- контейнерчета с капаче за съхранение..
6.00 лв.
МОДЕЛИН 5 ЦВЯТА- контейнерчета с капаче за съхранение..
8.00 лв.
МОДЕЛИН 6 ЦВЯТА- контейнерчета с капаче за съхранение..
8.50 лв.
ПЛАСТЕЛИН ЗАМЪК- 6 цвята пластилин- Матрица за правене на тухли от пластилин- Инструмент- Части от замъкстрана производител: ТурицяПрепоръчителна възраст: 3 години+..
26.00 лв.
ПЛАСТЕЛИН ЗЪБОЛЕКАРС комплекта DOH можете да станете зъболекар, да се грижите за протезата на пациента с инструментите и колелото.Комплектът включва:- 5 контейнера за тесто- зъбно колело- пинсети- зъболекарски инструмент - валяк за скоби и четка за зъбиРазмери: 37,5х7,5х26 см..
26.00 лв.
ПЛАСТЕЛИН КЪЩАArt Craft Set - Къща от пластелин, 600 гр. Създайте вашите тухли, нарежете ги както искате и комбинирайте тухлите, за да построите желаната къща! Забавлявайте се с цветния пластелин ! С тази играчка децата  ще развият финната моторика на ръцете и своето въображение. Пр..
32.50 лв.
ПЛАСТИЛИН К-Т - 10 бр. различни цветове- контейнерчета с капаче - матрици формички- валяк за разточване..
13.50 лв.
ПЛЕТАЧНА МАШИНАКомплектът съдържа плетачна машина с ръчно задвижване, две кълбета прежда, пластмасова игла за вълна, кука, крачета и дръжка за машинта + инструкция за работа.Функции: ръчно задвижване Начин на употреба: включете машината в режим "плетене" (бутонът трябва да е в долно положение). С ..
36.00 лв.
САЛОН ЗА МАНИКЮР С ПЕЧКА- 3 четки за рисуване с различни цветове- пиличка във формата на диамант- 2 раздалечителя за пръсти- 3 цвята брокат за декорация- 2 блистера с лепящи формички за нокти- печка с вентилатор за сушене на ноктите ( работи с 2 X 1.5 V AA батерия )За да включите вентилатора, заре..
24.00 лв.
СЕРВИЗ ЗА РИСУВАНЕ- 9 части за оцветяване- 1 четка за рисуване- 6 цвята боички - 1 блистер със стикери..
18.50 лв.
ФИГУРИ ЗА РИСУВАНЕ - 15 гипсови фигурки на животни - 8 цвята боички за рисуване- 2 бр. четки за рисуване- стикери с двойно лепещо тиксо за залепване..
18.00 лв.
ЯЙЦА ИЗНЕНАДА  - 2 х15 гр пластелин - 4 форми- 1 малка играчка и стикерчеРазмер на кутията:  30 х 23 х 7 см. Размер на чйцето: 12 х 8 см...
2.95 лв.
Показва 1 до 57 от 57 (1 страници)