МЕНЮ
Количка

Играчки за моделиране и рисуване

Играчки за моделиране и рисуване
ДЕТСКИ ЧИН СЪС СТОЛ И ПРОЕКТОР ЗА РИСУВАНЕ- детски чин маса 2 в 1Плота на масата представлява магнитна дъска с възможност за вертикално позициониране.- втора масичка за съхранение под основната- поставка за маркери- поставка за диапозитиви- 1 бр.черен маркер с гъба на капачката- 1 бр. гъба за бърсан..
88.00 лв.
ДЪСКА ЗА ПИСАНЕ  МАГНИТНА- букви на Кирилица- маркер с гъба за триене - на капачката..
14.00 лв.
ДЪСКА ЗА РИСУВАНЕ НА СТОЙКАРазмери: 94см височина x 43см ширина. - ДВУЛИЦЕВА  ( ЗА МАРКЕР,  ЗА ТЕБЕШИР )- МАРКЕР С ГЪБА- ТЕБЕШИРИ- ПОЛИЦА - МАГНИТНАВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОМБИНИРАНЕ С :БУКВИ НА КИРИЛИЦА МАГНИТНИ               &n..
36.00 лв.
ДЪСКА С АНГЛИЙСКАТА АЗБУКА магнитна- ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКАЧВАНЕ НА СТЕНА С ВРЪВЧИЦА- МАРКЕР- ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ..
13.50 лв.
К-Т ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ КАМИОН- макет на камион за сглобяване- 3 маркера с гъбичка на капачкатаКамиона може да се оцветява многократно ..
16.50 лв.
КОМПЛЕКТ ЗА МОДЕЛИРАНЕ КАРАВАНА-ШПРИЦ ЗА СЛАДОЛЕД Различни формички за направата на украса по корпуса на караванатаСъдържа:- пластмасова каравана- клечки за сладолед- лъжица за сладолед- шприц + различни приставки - чинийка- чаши за мелба- контейнерчета с моделин 4 различни цвята с капачета..
25.00 лв.
КАРТИ ЗА РИСУВАНЕ С ВОДА диви-  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  8  карти  за оцветяване  -  водна писалка ..
8.00 лв.
КАРТИ ЗА РИСУВАНЕ С ВОДА динозаври-  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  8  карти  за оцветяване  -  водна писалка ..
8.00 лв.
Книжка за рисуване с вода на спирала -  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  4 страници за оцветяване  -  водна писалка ..
8.00 лв.
КНИЖКА ЗА РИСУВАНЕ С ВОДА нова -  за многократна употреба, (след изсъхване, картинката отново побелява) -  5 страници за оцветяване -  водна писалка ..
8.00 лв.
МАГНИТНА ДЪСКА С БУКВИ RUS - 1 гъба за триене- 1 маркер - 33 магнитни букви ( Руската азбука )- метална дъска - стойка с контейнерчета за съхранение..
21.50 лв.
МАШИНА ЗА СЛАДОЛЕД МОДЕЛИНФормички за изработка на украса по корпуса на машинатаСъдържа:- пластмасова машина за сладолед с шприц- чашка за мелба със столче- различни инструменти за работа с моделин- формички- чинийки- контейнерчета с 4 цвята моделин с капаче..
29.00 лв.
МОДЕЛИН ЗА НАПРАВА НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА- 5 БР. МОДЕЛИН В КОНТЕЙНЕРЧЕ С КАПАЧЕ- НОЖЧЕ И ВАЛЯК- РАЗЛИЧНИ ФОРМИЧКИ 13 БР.- ПРЕДПАЗНА ПОСТЕЛКА ЗА РАБОТА ( НАЙЛОНОВА)..
14.00 лв.
МОДЕЛИН КОМПЛЕКТ С ДИНОЗАВЪР- Динозавър преса- 6 бр пластелин и формички ..
23.00 лв.
Показва 1 до 20 от 37 (2 страници)