МЕНЮ
Количка

Конструктори

Конструктори
Конструктор - строител, състоящ се от 140 пластмасови елемента – тухлички и допълнителни елементи за сглобяване на къща, автомобил или други форми. Тухлите са оцветени в жълто, червено, зелено и синьо - това помага на децата да развиват и прилагат творческите си идеи и в същото време да науч..
11.00 лв.
Конструктор - строител, състоящ се от 204 пластмасови елемента – тухлички и допълнителни елементи за сглобяване на къща, автомобил или други форми. Тухлите са оцветени в жълто, червено, зелено и синьо - това помага на децата да развиват и прилагат творческите си идеи и в същото време да науч..
17.50 лв.
Конструктор с дребни части Каляска- съдържа 349 частиЗа деца над 6 години !..
22.00 лв.
Конструктор - строител, състоящ се от 60 пластмасови елемента – тухлички и допълнителни елементи за сглобяване на къща, автомобил или други форми. Тухлите са оцветени в жълто, червено, зелено и синьо - това помага на децата да раз..
7.80 лв.
КОНСТРУКТОР К-Т swat- Различни видове номерирани от 1 до 8..
9.50 лв.
Конструктор 70 едри частиВъзможност за направата на къщичкаКонструкторът се състои от  разновидни части, сред които блокчета, прозорчета, шаси на кола, колела и фигурки на човече. Сред тях ще намерите и части с декорирани очички. С комплекта, малчуганите ще имат възможност да конструират на..
21.60 лв.
КУБЧЕТА ЕДНОЦВЕТНИ 10 бр.- размер на кубчето  6,5  см- материал пластмаса..
10.50 лв.
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)