МЕНЮ
Количка

Кукли и бебета с функции

БЕБЕ в пакет- звуци- заредено с батерии..
10.80 лв.
БЕБЕ ИНТЕРАКТИВНО Комплектът съдържа бебе с височина 42 см, с меко личице ( имитиращо истинска кожа ) и шишенце. Функции:- присвива и отваря очичките си- мърда устничките- плаче, когато е гладноСложете шишенцето в устата му и то ще издава звуци на сукане и ще се оригне. След това ще се смее..
43.00 лв.
БЕБЕ ИНТЕРАКТИВНО ЛЕГНАЛО Комплектът съдържа бебе с височина 29 см, с меко личице ( имитиращо истинска кожа ) и шишенце. Функции:- присвива и отваря очичките си- мърда устничките- има  рзлични звуци на ръчичките и крачетата- плаче, когато е гладноСложете шишенцето в устата му и то ще и..
29.90 лв.
БЕБЕ ПИШКАЩО С ПЪПЧЕСъдържа:- бебе - памперс- гърне- биберон- бебешко шишенце..
33.50 лв.
БЕБЕ ПЪЛЗЯЩО-звук- движениеРаботи с 2 X 1,5 V AA батерии ( не са включени )..
16.80 лв.
БЕБЕ РАСТЯЩО  40см.Страхотно бебе, което расте когато се храни!  Комплектът съдържа бебе поларено одеалце и шишенце за хранене. Височина на бебето -  40см. Функции: бебето плаче, когато е гладно (натиснете гърдичките му)."Нахранете" го, като поставите накрайни..
37.00 лв.
БЕБЕ С РАСТЯЩИ ЗЪБКИФункции на бебето: Включете бутона ON/OFF, намиращ се на гърба на бебето на положение ON.Натиснете гърдичките му. Бебето ще започне да плаче.Това означава че е гладно. Дайте му шишенцето и то ще започне да суче. Като се нахрани,бебето ще се уригне и ще започне да се сме..
42.00 лв.
БОЛНО БЕБЕ К-Т С АКСЕСОАРИФункции на бебето:Включете бутона ON/OFF, намиращ се на гърба на бебето на положение ON.Натиснете бутона намиращ се на коремчето на бебето. Бебенцето ще започне да плаче и да казва '' Ма- Ма ", бузките  му ще се зачервят и ще го втриса. По всички личи, че то ..
42.00 лв.
КОМПЛЕКТ КУКЛА В РАНИЧКА - механизъм със звуци- аксесоари - сълзи..
18.80 лв.
КУКЛА  С АКСЕСОАРИ - механизъм със звуци- биберон, шише за вода- сълзи..
18.80 лв.
КУКЛА  С АКСЕСОАРИ                         - механизъм със звуци- биберон, шише за вода- сълзи..
26.50 лв.
КУКЛА  С АКСЕСОАРИ - механизъм със звуци- биберон, шише за вода- сълзи..
18.80 лв.
Кукла булка заредена с батерии, пее песничка..
11.50 лв.
КУКЛА С ВЪРТЯЩА СЕ ( като срещне преграда, обръща посоката на движение )- ЗВУК - СВЕТЛИНА- СТАВИ НА ЛАКТИТЕ И КИТКИТЕ- СТЪКЛЕНИ ОЧИРаботи с 3 x 1.5V батерии..
23.80 лв.
КУКЛА К и К - звук- светлина - стави на ръцете и краката..
13.00 лв.
КУКЛА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА - туптяща докторска слушалка ( пулсираща светлина и звук )- инжекция- докторски очила- термометърГолемина на куклата: 32 см/ 16 см..
26.00 лв.
Мелиса е висока 45 сантиметрa,  знае български език.Кукличката пее, песничка, знае песен-гатанка и разказва приказката „Спящата красавица“.- Песничка;- Песничка-гатанка;- Приказката „Спящата красавица"...
34.50 лв.
Кукла, движи си ръцете, върти главата и има музикаРаботи с 3 x AA1.5V батерии..
18.50 лв.
Показва 1 до 20 от 37 (2 страници)