МЕНЮ
Количка

Общи условия

Настоящите общи условия регламентират отношенията между “Доруел 2012” ООД и лицата използващи  платформата doruelbg.com

1.  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЪРГОВЕЦА И СОБСТВЕНИКА НА   DORUELBG.COM.

Дейност изпълнява от “Доруел 2012” ООД, със седалище и адрес на управление: Република България, област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив 4000, район Северен, ул. „Вишнева“4.
ЕИК: 202317275, тел: 0887 266 904
Управител: Ели Дойнова

2.   РЕГИСТРАЦИЯ И ПОРЪЧКА

При поръчка в сайта doruelbg.com  потребителите могат да се регистрират и да създадат свой потребителски профил. Регистрацията включва информация относно Вашето име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка, e-mail, фирменни данни. Регистрирайки се, Вие улеснявате евентуално пазаруване в сайта, тъй като не се налага да въвеждате повторно своите данни.

Регистрацията се осъществява по 2 начина:

Като клиент на дребно, за всички физически лица, чрез регистрация на сайта.

Възможно е пазаруване без задължителна регистрация, за което също са необходими Вашето име и фамилия, адрес на доставка, телефон за връзка, e-mail.
Други начини за пазаруване са заявки по телефон: 0887 266 904, 0896 857 953  или e-mail: info@doruelbg.com

Като клиент на едро, за фирми.

За да пазарувате на едро, трябва да създадете фирмен профил в сайта.

Създава се профил, в който се упоменава името на фирмата Ви и се изчаква одобрение от наша страна.

След като това се случи, ще получите е-майл за потвърждение и ще бъде възможно да виждате цените на едро.

Условия за пазаруване на едро за нови клиенти на фирма „ДОРУЕЛ 2012“ ООД:


Минимална поръчка 350 лв.

Отстъпки:
Над 350лв.   - 10%
Над 2000лв. - 15%
Доставката  за поръчки на едро е за сметка на КЛИЕНТА по тарифите на куриерите.

Всички играчки в категорията "ВЪНШНИ СТОКИ"  СЕ ПРЕДЛАГАТ НА КРАЙНА ЦЕНА НА ЕДРО !
Всички играчки в категорията "НАМАЛЕНИ СТОКИ" са с обозначени постоянни отстъпки за цялата 2024 г., важащи за всички клиенти на едро и дребно и не се комбинират с други отстъпки !

Всички играчки с намалена цена в останалите категории са трайно намалени за цялата 2024 г., важащи за всички клиенти на едро и не се комбинират с други отстъпки !

3.  ОБЕКТ НА ПРОДАЖБА

Това са всички стоки в сайта doruelbg.com, предназначени  за потребителя, с  описани характеристики. Поради забързаният стокооборот и приемането на заявки по телефон/e-mail е възможно към момента на проверка артикулът да бъде изчерпан. В такъв случай потрибителят бива уведомен незабавно, като може да му се предложни алтернативна стока или по-късна доставка, разбира се само и единствено с неговото съгласие.

4.  ЦЕНИ

Цената на всяка една стока е изписана в страницата за представяне на всеки продут. Цената е в български лева и с включен ДДС.  Цената на даден продукт НЕ включва цена за доставка. Търговецът doruelbg.com си запазва правото да променя цените по всяко едно време, без нужда от изрично предупреждение на потребителите си. Цените за доставка са по тарифи на куриерите и могат да бъдат проверени на техните сайтове.

5.  ПОРЪЧКИ

Поръчки могат да правят регистрирани и нерегистрирани потребители (гости на сайта), лица навършили 18г. С направата на поръчка потребителите се съгласяват с настоящите общи условия. Поръчки се приемат денонощно. Ако желаете да Ви издадем фактура, моля заявете изрично в полето за коментар.

6.  ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ

 • След направената от Вас поръчка, ще получите e-mail или телефонно обаждане с информация за поръчания от вас продукт  при всяка промяна в статуса.
 • Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени по време на официални празници се обработват на първия работен ден след празниците!
 • В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство, или ако се предвиди забавяне на комплектуването на поръчката, Вие ще бъдете навременно информирани  и задължително чрез телефонен разговор или с e-mail, като при възможност ще ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.
 • На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното ви съгласие с променените условия.

7.  ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

 • Всеки ПОТРЕБИТЕЛ има право на само един активен потребителски профил. Забранява се регистрацията под измислено име или под чуждо име (под чужда самоличност). „ДОРУЕЛ 2012” ООД може да откаже регистрацията на лице, за което получи информация, че посочва неверни или чужди данни. 
 • Потребителят има право да откаже поръчка в 14-дневен срок.
 • При отказ от приемане или връщане на поръчка, потребителят е длъжен да заплати цената за куриерските такси и в двете посоки.
 • Потребителят има право да получава информация за статуса на поръчката си.
 • Потребителят има право да предяви рекламация по установения от ЗЗП ред.
 • Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката, според описания в настоящите „Общи условия” ред.
 • Потребителят трябва да спазва правилата при ползване на предоставяните от doruelbg.com продукти и услуги.
 • Потребителят е длъжен дa спазва интернет-етиката и правилата при ползване на предоставяните от doruelbg.com продукти и услуги.
 • Потребителят няма право да предоставя паролата за потребителския си профил на трети лица.
 • Потребителят е длъжен дa не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.
 • Потребителят е длъжен дa уведомява незабавно doruelbg.com и съответните власти за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги.

8.  ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА DORUELBG.COM

 • Да отказва достъп и да анулира регистрации на потребители.
 • Да отказва поръчки, без да има разходи за потребителя. В този случай doruelbg.com не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя.
 • Да редактира  съдържанието на онлайн магазина /цени, условия, продукти, информация и др./ без предварително да информира. Новите промени влизат в сила с публикуването им.
 • Да прекратява, спира или променя предоставяните услуги по всяко време, без уведомяване на потребителя, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите „Общи условия”.
 • Има право да изпраща търговски съобщения на регистрираните потребители.
 • Не носи отговорност за цветови разлики на продукти в следствие различни резолюции на различните екрани и разминаване в размерите на артикулите (посочените размери не са оабсолютно точни, приемат се за ориентировъчни !).
 • doruelbg.com не поема никаква отговорност за възможността продуктите да не отговарят на специфичните нужди на потребителя, на продукта или за всички загуби, щети или вреди, причинени от такива продукти.
 • Не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите поради възникнали технически грешки.