МЕНЮ
Количка

Пъзели и мозайки

Пъзели и мозайки
Осмостен сортер с геометрични елементи и животни - фигурки в пакет...
13.50 лв.
Комплектът съдържа елементи на конструктор с картинки с буквите от българската азбука и картинки на животни, растения, превозни средства, професии, сезони, форми и цветове, които започват със съответната буквичка.Размер на едно кубче-7см /7см /7 см..
8.50 лв.
Къщичката е с 6 вратички като всяка има ключалка. На вратичките има различни форми с животни за сортиране. Вратичките се отварят с различни по цвят и форма ключета. На покривчето на къщичката има шест различни по цвят и форма фигурки, които също имат гнезда за сортиране...
14.90 лв.
Детски килим / постелка за игра с размери: 150 x 180 x 0.5 см. еднолицев - Килимчето е подходящо  за пикник, къмпинг или за вкъщи. - Долната част на килимчето е изработена от сребрист водонепропусклив материал.  - Лесно за почистване- Весела цветна картинка,  стимулираща развитието н..
25.00 лв.
КИЛИМЧЕ ЗА БЕБЕ малко КИЛИМЧЕ ЗА БЕБЕ малко
Изчерпано
Детски килим / постелка за игра с размери: 1,2 x 180 x 1 см. еднолицев - Килимчето е подходящо  за пикник, къмпинг или за вкъщи. - Долната част на килимчето е изработена от сребрист водонепропусклив материал.  - Лесно за почистване- Весела цветна картинка,  стимулираща развитието на ..
20.00 лв.
Показва 1 до 20 от 26 (2 страници)